“Fodi de kroon fototentoonstelling 2021”

Hoe ben ik er op gekomen?

Info:

Fodi de kroon is een fotoclub in Bocholt. Bijna ieder jaar vragen zij mij om een affiche en een flyer te ontwerpen. Zelf begin ik meestal met affiche waarvan ik dan van de flyer een afgeleide van maak. 

Hoe ik het moet maken is meestal een vrije keuze. Maar met één vereiste er moet van ieder fotograaf minstens 1 foto op affiche staan. Voor de flyer 1 foto.

Nadat deze 3 keer is uitgesteld is geweest (wegens covid-19). Is deze nu de uiteindelijke goede versie

Deze keer heb ik het logo eens is bekeken gehad. Die ik al eerder ook al eens heb gemaakt. Daarvan heb ik enkele stukken eruit gehaald en deze dan rondom de foto’s en dergelijke geplaatst. En de de achtergrond wat doorbroken met streep lijnen erin te zetten.

Hoe ben ik er op gekomen?

Info:

Fodi de kroon is een fotoclub in Bocholt. Bijna ieder jaar vragen zij mij om een affiche en een flyer te ontwerpen. Zelf begin ik meestal met affiche waarvan ik dan van de flyer een afgeleide van maak. 

Hoe ik het moet maken is meestal een vrije keuze. Maar met één vereiste er moet van ieder fotograaf minstens 1 foto op affiche staan. Voor de flyer 1 foto.

Nadat deze 3 keer is uitgesteld is geweest (wegens covid-19). Is deze nu de uiteindelijke goede versie

Deze keer heb ik het logo eens is bekeken gehad. Die ik al eerder ook al eens heb gemaakt. Daarvan heb ik enkele stukken eruit gehaald en deze dan rondom de foto’s en dergelijke geplaatst. En de de achtergrond wat doorbroken met streep lijnen erin te zetten.