“Fodi de kroon tentoonstelling 2019”

Hoe ben ik er op gekomen?

Info:

Fodi de kroon is een fotoclub in Bocholt. Bijna ieder jaar vragen zij mij om een affiche en een flyer te ontwerpen. Zelf begin ik meestal met affiche waarvan ik dan van de flyer een afgeleide van maak. 

Hoe ik het moet maken is meestal een vrije keuze. Maar met één vereiste er moet van ieder fotograaf minstens 1 foto op affiche staan. Voor de flyer 1 foto.

Dit jaar heb ik het zo opgevat het is altijd een foto tentoonstelling dus heb ik het letterlijke woord in beeld gebracht. Dus eigenlijk alle foto op een muur gepresenteerd met erboven de spots. Zo lijk je een tentoonstelling zal bekijken. Deze zijn ook altijd belicht met belichting met name spots. Heb voor een donkere achtergrond gewerkt omdat zo de foto’s beter uitkomen. De kaders heb ik bewust bij elkaar gepropt omdat het een samenhangend groep is. 

Hoe ben ik er op gekomen?

Info:

Fodi de kroon is een fotoclub in Bocholt. Bijna ieder jaar vragen zij mij om een affiche en een flyer te ontwerpen. Zelf begin ik meestal met affiche waarvan ik dan van de flyer een afgeleide van maak. 

Hoe ik het moet maken is meestal een vrije keuze. Maar met één vereiste er moet van ieder fotograaf minstens 1 foto op affiche staan. Voor de flyer 1 foto.

Dit jaar heb ik het zo opgevat het is altijd een foto tentoonstelling dus heb ik het letterlijke woord in beeld gebracht. Dus eigenlijk alle foto op een muur gepresenteerd met erboven de spots. Zo lijk je een tentoonstelling zal bekijken. Deze zijn ook altijd belicht met belichting met name spots. Heb voor een donkere achtergrond gewerkt omdat zo de foto’s beter uitkomen. De kaders heb ik bewust bij elkaar gepropt omdat het een samenhangend groep is.